Egy újszülött érkezése mindig tele van izgalommal, szinte egy pillanatra se tudunk megállni. Egy kis baba rengeteg örömet tud nekünk szerezni, de valljuk be őszintén, azért nagyon fáradtságos „munkával” is jár anyukának lenni. Szerencsére ma már nagyon sok olyan termék létezik, ami megkönnyítik az édesanyukák dolgát. Az egyik ilyen fantasztikus találmány a pihenőszék, amely újszülött kortól használható, egészen 9 kg-ig. Ezek a pihenőszikek legalább 3 pontos biztonságiövvel rendelkeznek, így a kicsik teljes mértékben biztonságban vannak. Emellett nagyon sok funkcióval rendelkeznek még, amik elszórakoztatják, és megnyugtatják a kicsiket, így az anyukáknak is marad egy kis idejük akár a házimunka elvégzésére, vagy egy meleg kávé megivására, míg gyermeküket teljesen biztonságba tudhatják.

Mivel ezek a pihenőszékek igen könnyűek így könnyen akár a babákkal együtt felemelhetőek, és a lakás bármely pontján velünk lehet gyermekünk, hisz valljuk be őszintén, bármit is csinálunk ad egy biztonságérzetet és megnyugvást, ha félszemünket a gyermekünkön tarthatjuk.

Ami pedig a kicsik nyugalmát és szórakoztatását illeti, szinte mindegyik pihenőszékben van rezgő és zenélő funkció, ami megnyugtatja a babákat, emellett mindegyik játékhíddal van felszerelve, melyre különböző játékokat aggaszthatunk, amik a kicsi érdeklődését felkelti. Mindezek mellett segíti a baba fejlődését is, hiszen kezecskéikkel és lábacskáikkal próbálhatják elérni játékokat. Tehát a pihenőszékek tényleg praktikusak, a babákat megnyugtatja és elszórakoztatja, a mamáknak pedig hasznosak egy-egy ezáltal lopott „énidőre”.