Univerzális zsalu kiváló alapanyagból

Univerzális zsalu kiváló alapanyagból

Amikor építkezésről van szó, akkor a beton elemek használata egyszerűen kihagyhatatlan valamilyen formában. Bár előfordul már, hogy ezeket előre gyártott formában készítik, de a nagyobb méretű és súlyú részeket csak helyben lehet megönteni. Legyen szó alapestek, pillérek, gerendák, födémek, falak kiképzéséről mindezekhez valamilyen zsalu elemrendszer fog kelleni.

Ezt felépíteni gyakran nem egyszerű és sok időt vehet igénybe, főleg akkor, ha mellőzzük a modern megoldásokat. Szerencsére erre semmilyen szükség sincs, mivel már bevethető olyan univerzális zsalu, ami könnyen összeállítható, kalapács nélkül szerelhető. Vége a szegelésnek, drótozásnak és a problémás szétszedésnek.

Gyors kivitelezés a minőségi zsalu birtokában. Van olyan eset, amikor speciális formájú, például íves zsalu héjakra van szükség, de többnyire a jól megszokott téglalap és kocka alak az, amivel szembekerülhetünk. Ezen rendszeren belül a Peri DUO univerzális zsalu szinte minden igényt kielégít. Kimondottan könnyű szerkezetű, az egyedi technopolimernek hála és mozgatásához még csak darura sincs szükség, amivel csökkenthetők a kiadások.

Mivel minden eleme ugyanabból az anyagból készül, így tartóssá válik és újrafelhasználhatóvá, amennyiben tönkremenne. A javítása többnyire pár mozdulattal kivitelezhető. Amire megéri figyelni a zsalu felállításánál az a betonnyomási értékek megtartása, ami falaknál maximálisan 50 kN/m2, pilléreknél és faltárcsáknál pedig 80 kN/m2. A további meghatározó műszaki paraméterekről a peri.hu weboldalon van lehetőség tájékozódni.